WEDSTRIJD Real Noorderwijk - Dolce Vita Morlanwelz  3 - 3  (1-2)

DATUM 20-02-2015  20:00

DOELPUNTEN Caers (1), Joren Lambaerts (1), Ferrian (1)

VERSLAG Bij onze beloften ontbraken Bahloul, Ward Vivijs en Yannick Arnoets, in doel stond nog eens Brent Hendrickx... Na 4 min. schiet Valdemi al raak voor de bezoekers: 0-1. Scheerens kent een ongelukkige avond en treft 2x de paal op enkele minuten tijd, Caers ziet eerst nog een schot gepareerd worden door de keeper, doch op een verre bal verkijkt de doelman van Morlanwelz zich even later en 1-1 (Caers). Delabriere zet de bezoekers opnieuw op voorsprong 1-2, overhoeks getrapt en aan de 2e paal binnen getikt. Ruststand 1-2.

De youngsters beginnen een pak agressiever aan hun 2e helft en als Morlanwelz dan toch gevaarlijk komt opzetten, vinden ze een prima Brent Hendrickx op hun weg. Kapitein Joren Lambaerts brengt in de 35e min. zijn ploeg langszij: 2-2. Real duwt nu door, doorsteekpas van Scheerens op Ferrian en 3-2. Nog een kleine 5 min. te gaan... Delabriere verstoort het feestje echter en tikt de gelijkmaker binnen: 3-3. De scheidsrechter fluit de wedstrijd dan 2 minuten te vroeg af en zo blijven onze beloften steken op een gelijkspel. Toch knap gedaan!

Real youngsters speelde met: Brent Hendrickx, Pieter-Jan Hendrickx, Jasper Vivijs, Rik Janssens, Joren Lambaerts, Joren Jennes, Yannick Scheerens, Marco Ferrian, Niels Caers, Hamza Ait Ikkou en Davy Van Bael.